Signatures 2023

Jaar vijf van de meest artistieke en uiteenlopende bierserie van Nederland. We komen in 2023 keihard terug met 12 experimentele bieren, verpakt in 12 unieke kunstwerken.

Naar de webshop

Onze brouwbaas Thibo zit al maandenlang te popelen om zijn nieuwste creaties uit te proberen. Eindelijk is hij weer terug in zijn lab en gaat hij aan de slag met 12 verbazingwekkende brouwsels, waaronder een Oatcream Galaxy DIPA, een Drilpudding Pastry Stout die je uit je schoenen zal blazen, een Westcoast IPA en nog veel meer waanzinnige brouwsels die je mond laten watertanden.

Maar dat is niet alles! In 2023 brengen we de Signature Editions terug, waarin we wederom getalenteerde kunstenaars en artiesten in het zonnetje zetten. Samen met 12 rebels-creatieve types hebben we de Signatures ontworpen als absolute kunstwerken. Van foto’s tot illustraties, alles is mogelijk met de Signatures van 2023.

Cold Hawaii

Cold IPA

Lost in Japan

Yuzu Rice Lager

Chocolate Tonka Beach

Salted Caramel Stout

Bon Appétit, Amélie
(millionaire’s shortbread)

Imperial Pastry Porter

Pardon my Backfire

Tripel Fruited Sour

Working Title IPA

New England IPA

Road to Juice Walhalla

Nitro Juicy IPA

Shotgun Papaya IPA

Lychee Papaya IPA

Not for the Pussy

Infused Imperial Russian Stout

Imposter in Disguise

Pale Black PA

Pinky Promise

Grapefruit, Rosemary Sour

Ø Høly Night

Christmas Stout

Blijf op de hoogte.

Altijd de laatste updates over de Signature Editions en andere releases? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, neem contact op of volg onze avonturen op social media.