Crew

Brouwmeester

Thibo

Onze brouwmeester is een jonge kerel uit Antwerpen. Op zijn vijftiende stuit hij op de ontdekking van zijn leven. Bier brouwen kun je zelf!

Maak kennis met onze hoofdbrouwer, solide sportman en medeoprichter van Dutch Bargain. Deze jonge kerel uit Antwerpen stuit als vijftienjarige op de ontdekking van zijn leven: ‘’Bierbrouwen kun je zelf!’’. Sinds die dag raast dit creatief meesterbrein door de bierwereld, met maar één doel: een nieuwe dimensie geven aan de wereldse biercultuur. Wanneer hij niet vakbekwaam met bier bezig is, kun je hem gewoonlijk vinden in het bruisende nachtleven in D’Anvers, al klimmend op de rotsen of al surfend op de golven.

Onze vriendelijke Belg doet z’n eigen ding en is een tikkeltje eigenwijs, maar staat altijd open voor een goed gesprek. Om te filosoferen over bier, sport of het leven kan je altijd bij hem terecht. Als brouwer en projectmanager/hoofdklusser van de verbouwing van onze eigen Brewpub draait hij zijn hand ook niet om voor het zware werk. Met zijn grenzeloze creativiteit, oog voor detail en onmisbare drang naar kwaliteit, laat Thibo zelfs zijn collega’s wekelijks versteld staan van alles wat hij uit de brouwketels laat vloeien. 

Fun fact: Wist u dat zijn ‘nonkel d’n Deugniet is? Alé ge wit wel, van dat biermerk he. 

Favo bierstijl: Sour
Favo DB bier: Salted Caramel Gose

Ciske

De backbone van Dutch Bargain. Onze logistieke held, geniale moppentapper, beheerder van de magazijnen en onze webshopmanager.

De backbone van Dutch Bargain. Onze logistieke held, geniale moppentapper, beheerder van de magazijnen en onze webshopmanager. Eindelijk kan hij op zijn heftruck rondcrossen om jouw order nog sneller de deur uit te knallen. Hij is de grootste Beer Geek van onze club en heeft de nieuwste bieren van de dikste collega-brouwerijen al op Untappd ingecheckt voordat ze te verkrijgen zijn. Met een ambitie om een brouwopleiding te volgen zie je hem wellicht in de toekomst zij aan zij met Thibo in onze ketels roeren. 

Deze grapjas moet je eigenlijk nooit serieus nemen, want dan snijdt ‘ie dwars door je heen met z’n messcherpe grappen. Een loyale hond bij wie je altijd terecht kan, met een enorme passie voor voetbal, familie, bier en zijn vriendin Britt.

Wanneer hij niet met bier of werk bezig is, zal je hem vinden op het voetbalveld met zijn broers en maten of is hij met zijn pa balletjes aan het slaan op de golfbaan. Of zullen ze dan toch wel met bier bezig zijn?

Favo bierstijl: New England IPA
Favo DB bier: 51.38

Boris

Onze nieuwste versterking voor ons salesteam; meet BORIS.

Onze nieuwste versterking voor ons salesteam; meet BORIS.
Boris is sinds 1 april het DB team komen versterken als vertegenwoordiger voor Zeeland en West-Brabant. Hier kun je hem dus rond zien crossen in een mooi DB busje.

Hij weet alles over bier en kan hier urenlang met je over discussiëren.
Moet Boris een keer bij jou op de koffie (of bier) komen?

Gastvrije Visser

Stijn

Sales-held van geboorte, fanatieke fisherman, doorgewinterde horecaman en een absolute topkerel.

Sales-held van geboorte, fanatieke fisherman, doorgewinterde horecaman en een absolute topkerel. Maak kennis met Stijn, onze duizendpoot en medeoprichter van Dutch Bargain. Deze rasechte gastheer runt onze horeca, ondersteunt marketing & sales en is een ware sfeermaker. Ondeugend en met weinig passie voor school komt hij al vroeg in contact met de horeca. In december 2011 zit hij bij Marc thuis aan tafel, waar ze samen de knoop doorhakken om samen Café Restaurant De Drie Koningen in Groede over te nemen. Een zaak met een inpandige bierbrouwinstallatie, waar in 2016 Dutch Bargain is geboren. 

Hij is een gevoelsmens, leeft in het moment en houdt altijd rekening met een ander. Dat zorgt dan op een drukke dag op het terras voor een heerlijk chaotisch tafereel. Wanneer deze vedette van een vader niet met zijn gezin van de vrije uurtjes geniet, is hij te vinden op de vissersboot om joekels van zeebaarzen te vangen. 

Favo bierstijl: Peanutbutter Milkstout
Favo DB bier: Galaxy Juicebox IPA

Veronique a.k.a. Veer

Onze Madre de Familia, ons geweten, ons geheugensteuntje, onze planner en niet te vergeten de kleuradviseur als het om inrichting gaat.

Onze Madre de Familia, ons geweten, ons geheugensteuntje, onze planner en niet te vergeten de kleuradviseur als het om inrichting gaat. Veronique houdt toezicht op de beestenboel, zowel op alle mannen binnen het bedrijf als op haar drie labradoodles. Veronique handelt alle administratieve zaken netjes af en zorgt voor de nodige structuur. Ook beheert ze de Dutch Bargain-telefoon en geniet ervan om met alle fans van Dutch Bargain te appen en te bellen. Met ruim tien cappuccino’s per dag achter haar kiezen is ze altijd in voor een geintje en een goed gesprek. 

Zorgzaam als ze is, kan je altijd met al je problemen bij haar terecht. Met vier kinderen, drie kleinkinderen, drie schoonkinderen, drie honden en vijfde kind in de vorm van onze CEO, heeft ze haar handen daar dan ook aardig mee vol. Dit weerhoudt haar er echter niet van om ook nog eens dubbele werkuren voor alle bedrijven te draaien, tot voor kort zelfs nog als mede bedrijfsleider op het terras in de chaotische zomermaanden bij De Drie Koningen. 

Ze mag dan niet de grootste Beer Geek binnen het team zijn, maar voor een mooie Sour kan je haar wel wakker bellen. Zonder Veronique zou het een grote bende zijn binnen het bedrijf.

Favo bierstijl: Sour
Favo DB bier: Mango Meringue Pie

Wijze Stuurman

Marc

Maak kennis met Marc. Onze CEO, filosoof, man van de goede adviezen, verbinder en een van de drie oprichters van Dutch Bargain.

Maak kennis met Marc. Onze CEO, filosoof, man van de goede adviezen, verbinder en een van de drie oprichters van Dutch Bargain. Dankzij zijn absolute ondernemersdrive heeft hij sinds de start van Dutch Bargain, De Drie Koningen en Brouwerslokaal zijn ultieme passie voor het vakmanschap, circulariteit en puur genieten gevonden. Er gaat geen seconde voorbij dat Marc niet bezig is met de ontwikkelingen van een van deze bedrijven. Aan de rest van het team de taak om Marc waar nodig af te remmen, voordat hij een keer ontploft van enthousiasme, passie en nieuwe visionaire ideeën over hoe de bierwereld en zijn bedrijven daarin eruit zouden moeten zien. De woorden ‘samen’ en ‘samenwerking’ zijn belangrijk voor Marc, ‘het kompas van de brouwerij’.

Marc leeft graag in het hier en nu, is realistisch en is een voorstander van ‘niet denken, maar doen’. Zo heeft hij sinds kort een boerderij gekocht met zijn vrouw Veronique. Hier trekken ze de klompen aan, verbouwen ze de meest verse kruiden, groenten en fruit voor onze Brewpub: Het Brouwerslokaal. Hier ontwikkelen ze ’s werelds eerste ‘’Zeeuwse Wagyu’’-koeien. Koeien die gemasseerd worden, ons eigen overgebleven bierbostel eten, Dutch Bargain te drinken krijgen en naar Mozart en Bach luisteren.

Favo bierstijl: Quadrupel
Favo DB bier: Tripel

Tjeb

Het sales-bloed stroomt door zijn aderen en alles aan hem schreeuwt Dutch Bargain.

Het sales-bloed stroomt door zijn aderen en alles aan hem schreeuwt Dutch Bargain. Maak kennis met Tjeb: onze Salesmanager. Ondanks een roodgloeiende telefoon staat onze gedreven salesman altijd klaar voor onze klanten. Met klanttevredenheid in het vaandel gaat hij vakkundig te werk om zowel bestaande als potentiële klanten de beste service te bieden.

Met white-chocolate-raspberry cookies in de hand scheurt hij het hele land door. Hij zorgt ervoor dat zoveel mogelijk horecazaken Dutch Bargain op de tapkraan hebben en slijters onze bieren in de schappen hebben staan. Tjeb gaat geen uitdaging uit de weg om als winnaar uit de bus te komen. Naast sales, spat deze grappenmaker en creatieve whizzkid vaak genoeg de meest geniale hersenspinsels eruit voor onze marketing-doeleinden.

Tijdens zijn vrije uren is hij levensgenieter in hart en nieren. En als officieuze nachtburgermeester van Breda is carnaval vieren hem dan ook op het lijf geschreven. Op de zondagen, wanneer hij niet de reservebank warm houdt, maakt deze middenvelder met zijn gouden linkerbeen ieder doelnet onveilig. 

Favo bierstijl: Sour/ Hazy IPA
Favo DB bier: Passion Thug / 51.38