Signatures 2022

Jaar vier van de meest artistieke en uiteenlopende bierserie van Nederland. We komen in 2022 keihard terug met 12 experimentele bieren, verpakt in 12 unieke kunstwerken.

Naar de webshop

Onze brouwmeester Thibo zit al maanden te popelen om zijn nieuwe creatieve hersenspinsels van het hele jaar door weer te kunnen verwezelijken. Eindelijk duikt hij zijn brouwlab weer in en gaat hij weer aan de slag met een serie van 12 verbazingwekkende bieren. Wat voor bieren kan je verwachten? Wat dacht je van een fruited Nitro IPA, een keiharde Infused Imperial Stout van 18% vol., twee totaal verschillende Sours, een Pale Black IPA (what?!) en nog veel meer bijzondere creaties.

In 2022 bieden we met de Signature Editions weer een platform aan kunstenaars en artiesten in onze omgeving. In samenwerking met deze 12 talentvolle kunstenaars zijn de designs van de Signatures ingevuld als ware kunststukken. Ook hier is een enorme variatie terug te vinden. Van fotografen tot illustrators, alles komt voorbij in de Signatures 2022.

Cold Hawaii

Cold IPA

Lost in Japan

Yuzu Rice Lager

Chocolate Tonka Beach

Salted Caramel Stout

Bon Appétit, Amélie
(millionaire’s shortbread)

Imperial Pastry Porter

Pardon my Backfire

Tripel Fruited Sour

Working Title IPA

New England IPA

Road to Juice Walhalla

Nitro Juicy IPA

Shotgun Papaya IPA

Lychee Papaya IPA

Not for the Pussy

Infused Imperial Russian Stout

Imposter in Disguise

Pale Black PA

Pinky Promise

Grapefruit, Rosemary Sour

Ø Høly Night

Christmas Stout

Blijf op de hoogte.

Altijd de laatste updates over de Signature Editions en andere releases? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, neem contact op of volg onze avonturen op social media.