SUPPORT de HORECA

13 oktober was weer een grijze dag voor de horeca. Het is nu, net als na de aangekondigde maatregelen in maart, belangrijker dan ooit om kosten te besparen waar mogelijk.

Wij kunnen als brouwerij niet voortbestaan zonder horeca en daarom willen wij graag ons steentje bijdragen om onze geliefde horeca een steun in de rug te geven.

Om dit te doen hebben wij een nieuwe HORECA SUPPORT actie opgezet. Een kleine aangepaste versie ten opzichte van de horeca actie die we tijdens de lockdown in maart lanceerden. Voor elke €25 besteding op de webshop kan je de komende tijd 1 LITER GRATIS BIER (naar keuze voor de horecazaak) schenken aan jouw favoriete horecazaak. Zo heeft de horeca geen kosten aan hun eerste DB inkopen wanneer ze weer open kunnen en kunnen ze sneller hun verliezen terugverdienen, wat ze hard nodig hebben!

Speciaal voor deze actie hebben we weer een mooi pakket samengesteld, de HORECA SUPPORT BOX. Deze komt in 3 varianten en bevat onder andere onze nieuwe India Pale Ale en Dubbelbock!

BELANGRIJK: Geef bij je bestellingen in het opmerkingenveld de NAAM + PLAATS van de horecazaak die je wilt steunen door en wij regelen de rest. Wij zorgen er daarbij uiteraard voor dat de horeca te horen krijgt dat jij hun hebt gesteund.

Daarnaast geven wij bij de uitlevering van de gratis liters aan jouw stamkroeg graag een handgeschreven persoonlijke boodschap naar jouw invulling mee, zodat je ze op die manier nog een extra steun in de rug kan geven. Type deze boodschap uit bij de opmerkingen, onder de naam + plaats van de horecazaak, en wij schrijven deze uit op een ansichtkaart. Alvast super bedankt voor jullie steun, samen slaan we onze geliefde horeca hier doorheen!

Groetjes,

TEAM DUTCH BARGAIN