SIGNATURES

Met grote trots presenteert Dutch Bargain de gelimiteerde craftbeer line-up voor 2019. Onze Signatures. Twaalf rebelse bieren met gewaagde recepturen, in een artistiek jasje, voor elke maand een bijpassend bier. Twaalf kunstenaars kregen de opdracht om voor een van onze Signatures een canvas te vullen. Van schilders, 3Dartiesten, fotografen, filmmakers, tatoeëerders, tot een rockband.
Nick Geboers is gefascineerd door de rijke geschiedenis van fotografie. Hij gebruikt het medium van functioneel tot esthetisch. Eerst en vooral is hij een beeldmaker, met een breed scala aan fotografische instrumenten en technieken. www.nickgeboers.com
Dit blik is ontworpen door niemand minder dan Kaja Luijcks (9 jaar). Een enthousiaste tekenaar en liefhebber van beestjes! Kaja is de gelukkige winnaar van onze tekenwedstrijd die we organiseerde voor dit bier.
BRUUT collective is een internationaal filmproductiebedrijf met een uitgesproken stijl en aanpak. Voor het bier maakte ze een film; Aesthetic. Defiant. Wild. Ga naar www.bruutcollective.com/IPA voor de film. Met steun van Bart Dhondt – The MovieLot – SteadiFox
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
Oktober
November
December

Coffee connaisseur, moi?

Stijl

NITRO COLD BREW INFUSED IMPERIAL RUSSIAN STOUT

Alcohol

13,0%

Bitterheid

50 IBU

Kleur

150 EBC

Zo veel dikker dan zijn kleine broertje, dat die meer een aangetrouwd familielid is. Twee keer meer cacao nibs, extra alcohol, you do the math. Ook toegevoegd zijn Sumatra koffiebonen, gebrand door onze vrienden bij Bosbrand. De zachte, romige toetsen van chocolade en Nitro Cold Brew koffie gunnen dat geweld een fijne balans.

Ingrediënten: Water, GERSTEmout, TARWEmout, hop, gist, cacaobonen, koffiebonen 

If glitter was a hop this would be TDH

Stijl

Red DDH IPA

Alcohol

8,0%

Bitterheid

25 IBU

Kleur

nvt (glitter kan niet worden uitgedrukt in kleur 😉 )

Bronies hebben eindelijk hun eigen craftbier! Onze brouwer werd dood gespamd met tags van glitterbier, dus heeft hij er een gemaakt. Om ervan af te zijn. Blijkt deze red IPA gewoon awesome. Twee keer gedryhopped, na 48 uur met Amarillo en een dag later met Sorachi Ace. Een techniek die ze DDH noemen, met hoppige, fruitige aroma’s als resultaat.

Ingrediënten: Water, GERSTEmout, TARWEmout, hop, gist, (E171, E153, E172= natuurlijke glitter!)

BRU(U)T IPA

Stijl

Brut IPA

Alcohol

7,0%

Bitterheid

40 IBU

Kleur

8 EBC

In Zeeuws-Vlaanderen ligt geen spoor, dus de ‘hype train’ kwam hier met vertraging aan. Maar we hebben het perron bereikt met het Antwerpse filmcollectief BRUUT als reisgenoot. Onze gortdroge Brut is verrassend fris door de toevoeging van perzik en fruitige hop. De perfecte samensmelting van Brut en IPA.

Voor het blik van het bier werd een film gemaakt, welke je hier kan kijken.

Ingrediënten: Water, GERSTEmout, TARWEmout, maisvlokken, hop, gist, perzik

Elk maand een nieuw bier…

Word lid van onze nieuwsbrief en houd onze social media in de gaten om op de hoogte te blijven van de releases.