LIMITED EDITIONS

Experimentele one-off bieren van kleine productie. Proef onze creativiteit en ondeugendheid.

Bosbrand

Stijl

IPA

Alcohol

6,4%

Bitterheid

35 IBU

Kleur

18 EBC

Een flirt met koffie én fruit? Bestaat dat? Voor Dutch Bargain en Bosbrand in Apeldoorn wel. Samen met deze koffiebrander kwamen we tot de Bosbrand IPA. Met zijn toetsen van passievrucht, ananas en lychee een energizer waar een fitgirl een moord voor zou doen. Om na die eerste kennismaking met zurig fris fruit, terug te keren naar de warmte en veiligheid van vers gebrande koffie. Een knipoog naar de fameuze Luwak koffie.

Hier zijn we fier op!

Pink Juice

Stijl

Saison, Farmhouse Ale

Alcohol

5,3%

Bitterheid

30 IBU

Kleur

30 EBC

Collab met Black Star Texas. Sour mashed Saison, vergist met roze guave. Een echt zomers biertje dat je makkelijk weg drinkt in de Texaanse of Zeeuwse hitte. Bij sour mashing wordt het beslag zuur, door moutbacteriën toe te voegen.

Na het behalen van de juiste zuurtegraad, wordt de verzuring stopgezet door het brouwsel op te koken. Na het toevoegen van Cascade hop en Black Star’s Amerikaanse huisgist, doen we er na vijf dagen vergisting ook nog eens een enorme hoeveelheid guave en saison gist bij.

Dan krijg je deze super hazy guave Saison met een mooie zuur-zoet-balans van mango en perzik.

Tropical Juice

Stijl

New England IPA

Alcohol

6,0%

Bitterheid

25 IBU

Kleur

08 EBC

Tropical Juice is een hele zachte IPA, bomvol hoparoma’s en een subtiel bittertje. Gebrouwen met tarwe en haver voor die typische zachte smaak van een NEIPA. Tijdens de vergisting en lagering gaan er enkel Amerikaanse hopsoorten in het bier, om de tropische toetsen limoen en mango uit de hop te halen.

Blackthorn

Stijl

Black New England IPA

Alcohol

7,0%

Bitterheid

25 IBU

Kleur

125 EBC

Blackthorn IPA is een Black New England IPA voor in het najaar. De tropische smaken zijn vervangen door blauwe- en sleedoornbessen.

En door het gebruik van geroosterde tarwemout krijgt het bier zijn zwarte kleur, maar blijft het wel zacht van smaak. Door te dryhoppen met onder meer Mosaic en Eureka gaat het hopprofiel richting de donkere steenvruchten die heel mooi samen gaan met de aroma’s van de blauwe- en sleedoornbes.

Nitro Strawberry

Stijl

Milkshake Stout

Alcohol

8,5%

Bitterheid

40 IBU

Kleur

115 EBC

Deze unieke Nitro Strawberry Milkshake Stout is helemaal wat de naam suggereert. Een volle, zoete Stout met aardbei, zwarte kers en vanille. Gebotteld met stikstof gas voor een super zacht mondgevoel. Hou je net zoveel van milkshakes als wij? Dan ga je zeker genieten van deze alcoholische variant.

Imperial Pale Ale Bowmore BA

Stijl

Barleywine

Alcohol

10%

Bitterheid

45 IBU

Kleur

35 EBC

Wat doe je als je Bowmore single malt whiskey vaten binnen krijgt. Dan brouw je een klassieker: onze (prijswinnende)Imperial Pale Ale en stamp je het in een vat. Heb je (toch wel) eventjes geduld en krijg je een mega lekker Barrel Aged bier dat oneindig tintelt op je tong.

Imperial Russian Stout Auchentoshan BA

Stijl

Russian Imperial Stout

Alcohol

11,5%

Bitterheid

48 IBU

Kleur

95 EBC

Alle mooie dingen rijpen op vaten. Dit is onze welbekende Imperial Russian Stout gerijpt op Auchentoshan vaten. Een single malt whiskey, die je heerlijk terug herkent in dit bier. Wij zijn ontzettend fan van deze Barrel Aged!